Infobip ‘upao’ na popis najinovativnijih tvrtki svijeta

Autor: Tanja Ivančić , 20. ožujak 2024. u 21:00
'Inovacije su u središtu svega što radimo' naglasio je Silvio Kutić, glavni izvršni direktor Infobipa/Infobip

Popis najinovativnijih tvrtki na svijetu prepoznatljiv je projekt časopisa Fast Company.

Infobip, globalna cloud komunikacijska platforma, kao prva hrvatska kompanija našla se na prestižnom popisu najinovativnijih tvrtki na svijetu časopisa Fast Company, izvijestili su iz tvrtke.

“Inovacije su u središtu svega što radimo u Infobipu i drago nam je da je časopis Fast Company prepoznao naša postignuća.

Naša tehnologija mijenja način na koji organizacije komuniciraju sa svojim korisnicima, bilo da je riječ o automobilskoj industriji, maloprodaji, financijskim uslugama, zdravstvenoj zaštiti ili nekim drugim društvenim djelatnostima”, izjavio je Silvio Kutić, glavni izvršni direktor Infobipa.

“Primjenjujemo našu inovativnu tehnologiju kako bismo transformirali različite industrijske vertikale. Budućnost konverzacije već je stigla, a mi organizacijama pomažemo da ubrzaju svoju digitalnu transformaciju i prebace se na intuitivnu, dvosmjernu interakciju sa svojim korisnicima putem kanala i chat aplikacija koje korisnici koriste u komunikaciji sa svojim obiteljima i prijateljima”, dodao je.

Popis najinovativnijih tvrtki na svijetu prepoznatljiv je projekt časopisa Fast Company. Nakon što su prošli kroz tisuće zaprimljenih prijava, urednici i novinari časopisa Fast Company odabrali su tvrtke koje potiču napredak diljem svijeta i u različitim industrijama.

Rezultat je svjetski vodič kroz inovacije današnjice: od startup tvrtki u ranim fazama razvoja do nekih od najvrednijih tvrtki na svijetu.

“Naš popis predstavlja ne samo sveobuhvatan uvid u inovacijsko gospodarstvo, već i pregled trendova u poslovanju koji su odredili proteklu godinu”, istaknuo je glavni urednik časopisa Fast Company Brendan Vaughan.

Komentirajte prvi

New Report

Close