Infobip iskoračio u modu s tehno hoodicama

Autor: Josipa Ban , 15. studeni 2022. u 22:00
Svaka hoodica sadrži NFC čip/PD

Hoodice su, kažu iz kompanije, napravili u suradnji s IUTD Studios te mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena Joshuom Čirjakom.

Ako ste pomislili da je spoj mode i visoke tehnologije nemoguć – prevarili ste se. Da tehnologija nema granica, i da se može spojiti s modom, pobrinuo se vodnjanski Infobip koji je predstavio tehnološki napredne hoodice.

Hoodice su, kažu iz kompanije, napravili u suradnji s IUTD Studios te mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena Joshuom Čirjakom.

Ovaj iskorak u uličnu modu najpoznatije domaće cloud komunikacijske platforme sigurno će razveseliti sve ljubitelje majica s kapuljačom, no ujedno ih i razočarati jer serija je limitirana na samo 300 komada.

Na ovaj su se potez odlučili, poručuju iz Infobipa, jer žele ojačati svoj imidž među developerima i u tehnološkoj zajednici.

“Developeri vole hoodice, a gotovo svaka tehnološka kompanija ima promidžbene artikle. No, u Infobipu smo odlučili napraviti limited edition modni komad. Usto, hoodicama smo dodali i naprednu tehnologiju”, istaknuo je Ivan Burazin, član Uprave Infobipa za developersko iskustvo.

“Svaka hoodica sadrži i poseban NFC čip koji skeniranjem daje vlasniku mogućnost da je posjeduje u oba paralelna svijeta u kojima živimo – fizičkom i digitalnom”, objasnio je Joshua Čirjak, kreativni direktor IUTD Studiosa.

Komentirajte prvi

New Report

Close