INA zapošljava mlade talente – pripravnički program uz puno radno vrijeme i stimulativna primanja

Autor: Poslovni.hr , 04. ožujak 2019. u 13:08
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Otvorene su prijave za jubilarni deseti po redu natječaj Growww u sklopu kojeg INA zapošljava mlade talente na jednogodišnji staž i daje im priliku da svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj.

Ove godine primaju kandidate iz različitih područja: naftnog inženjerstva, geologije, kemijskog inženjerstva, ekonomije, elektrotehnike/informatike, strojarstva i građevine. 
Growww nije samo pripravnički program – to je posao s punim radnim vremenom i stimulativnim primanjima. Tijekom jednogodišnjeg staža pred pripravnike se postavljaju izazovni poslovni ciljevi, a svakom Growww pripravniku dodijeljen je iskusni stručnjak – mentor uz čije vodstvo rješavaju poslovne zadatke i dostižu zadane ciljeve, dok kroz program poslovne edukacije stječu nova znanja i vještine s ciljem upoznavanja svih djelatnosti kompanije i širokog spektra poslovnih događanja, kao i Ininih rafinerijskih postrojenja i naftno – plinskih pogona.

Vladimira Senčar Perkov, direktorica ljudskih resursa u Ini navela je da je u proteklih 10 godina INA zaposlila gotovo 650 diplomanata.

"Veoma smo ponosni na ovaj strukturirani i jedinstveni pripravnički program u Hrvatskoj, o čijoj uspješnosti govori i visoka razina zadržavanja kadrova koji u INA Grupu dođu putem programa, koja iznosi oko 90%. Selekcija je zahtjevna i prolaze ju samo najbolji među najboljima, što je jedan od glavnih jamaca da najbolji kandidati dolaze upravo u Inu“, istaknula je.

 Tijekom proteklog desetljeća Growww je kao vodeći program MOL Grupe stekao široko međunarodno priznanje i postao pravi zaštitni znak industrije. Od pokretanja programa na razini MOL Grupe 2007. godine, svake godine se prijavi oko 6000 tisuća kandidata, a zaposleno je više od 2000 talentiranih osoba iz cijelog svijeta.  
 
Svi zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva, pozvani su da se putem službene stranice prijave na natječaj do 28. travnja 2019. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Znači u INI masovno otpuštaju radnike s 20 i više godina staža jer su navodno višak.
Zbog čega onda zapošljavaju nove ljude?
Da bi nakon 10 godina opet dobili otkaz.

Što radi Vlada, nesposobni Čorić s 44,8% vlasništva u INI.

Zašto ne zaštite hrvatske radnike od bulinga?

Zar stvarno trebaju radnici INE za vrijeme sezone izači na cestu i blokirati promet da hrvatska vlada nešto uradi?

Sramota hrvatska!

stimulativna primanja?

New Report

Close