IN2 grupa ojačala menadžerski tim isključivo ‘svojim’ ljudima

Autor: Poslovni dnevnik , 04. siječanj 2022. u 22:00
U vodeći tim ušli S. Svilokos, D. Budaković, J. Pezo, S. Košćina i D. Petek/PD

IN2 grupa imenovala je novu članicu Uprave, izvršne direktore i glavne menadžere za razvoj poslovanja i prodaju.

IN2 grupa imenovala je novu članicu Uprave, izvršne direktore i glavne menadžere za razvoj poslovanja i prodaju.

Upravi, koju su dosad činili predsjednik Uprave Denis Jašarević i Snježana Stanković, članica Uprave za financije, pridružila se Sanja Svilokos, dosadašnja izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe, kao članica Uprave za poslovanje.

Novi izvršni direktor Sektora zdravstva i javne uprave postaje Danijel Budaković, koji je do sada bio na funkciji direktora u Sektoru zdravstva i javne uprave.

Ulogu izvršne direktorice Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe preuzima Jarmila Pezo, direktorica tvrtke IGEA, članice IN2 grupe.

Direktor razvoja poslovanja u Sektoru zdravstva i javne uprave Siniša Košćina postaje Glavni menadžer za razvoj poslovanja IN2 grupe, a direktor prodaje i razvoja poslovanja u Sektoru gospodarstva Denis Petek preuzima ulogu Glavnog menadžera za prodaju IN2 grupe.

“Izvrsni poslovni rezultati koje ostvarujemo u posljednje tri godine, rast koji bilježimo i, najvažnije, ambicije koje imamo u pogledu daljnjeg razvoja traže i snažnije upravljanje.

Zato smo ojačali naš menadžerski tim i to upravo našim ljudima, koji dobro poznaju kompaniju, razumiju našu strategiju, vide prilike koje su pred nama i ne boje se iskoristiti ih.

S obzirom na to da planiramo ekspanziju i organski i akvizicijama, važan nam je snažan i sposoban tim, a mi imamo sjajne ljude kojima uvijek možemo pokloniti povjerenje”, poručio je Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe. 

Komentirajte prvi

New Report

Close