Hrvoje Čeović novi predsjednik Uprave Belupa

Autor: Poslovni.hr/Hina , 13. rujan 2022. u 14:45
Foto: Press

Od 2019. godine gostujući je predavač na ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Nadzorni odbor Belupa u utorak je imenovao Hrvoja Čeovića novim predsjednikom Uprave, a mandat mu počinje 1. listopada te će trajati do kraja rujna 2025., izvijestili su iz Belupa.

U priopćenju se navodi kako je Čeović bio gotovo 30 godina u američkom divu Procter&Gamble, radeći, između ostalog, kao direktor prodaje za Južnu i Srednju Europu, direktor za OTC operacije i segment ljekarni za područje Europe, Bliskog Istoka i Afrike te potpredsjednik za Srednju Europu od 2014. do 2020. godine.

Također, 2021. je osnovao Ceovic Consulting d.o.o., tvrtku za savjetovanje i pomoć u implementaciji projekata iz područja nastupa na tržištu, poslovne i organizacijske transformacije te razvoja komercijalnih i liderskih kompetencija.

Čeović je diplomski studij završio na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a 2001. obranio doktorsku disertaciju na bečkom Wirtschaftsuniversitätu.

Od 2019. godine gostujući je predavač na ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Na Katedri za pravo redovito održava predavanja studentima hrvatskog i engleskog studija iz područja primjene regulative Europske Unije u poslovnoj praksi.

Inače, iz Podravke su početkom svibnja ove godine izvijestili da dotadašnji predsjednik Uprave Belupa Hrvoje Kolarić nakon isteka mandata napušta Belupo, a da će tvrtku do imenovanje novog predsjednika Uprave voditi članovi Uprave Tihomir Heđever i Marko Đerek.

Komentirajte prvi

New Report

Close