Hrvatski sokovi uskoro dostupni u Dohi i Omanu

Autor: Poslovni.hr , 11. ožujak 2022. u 12:38

Jačanje izvoznih pozicija.

Na svjetskom sajmu Expo Dubai Stanić grupa je predstavila svoje proizvode s naglaskom na Juicy 100% sokove iz asortimana Stanić Beveragesa te Maraschino i Pelinkovac iz asortimana Maraske. Juicy 100% sokovi su već pet godina prisutni u zemljama Bliskog istoka, a ponajviše su zastupljeni u HoReCa kanalima u Dubaiju zbog svoje restoranske i klupske scene.

Expo u Dubaiju je bio ujedno i povod za proširenje suradnje s najutjecajnijim HoReCa distributerom u MENA regiji – Chef Middle East – s kojim Stanić Beverages planira do kraja 2022. godine značajno ojačati poslovnu suradnju i to kroz proširenje distribucije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima te otvaranje drugih tržišta u premium segmentu bezalkoholnih i alkoholnih pića. Juicy je trenutno prisutan u najpoznatijim ugostiteljskim lancima u Dubaiju kao što su „Bla bla“ i „Masti“ te u vodećim hotelima poput Westin Dubai Beach Resort & Marina, Waldorf Astoria Dubai International Financial Center i Double Tree by Hilton Jumairah Beach Dubai.

„Iznimno sam ponosan što je brand Stanić grupe, liker Maraschino zahvaljujući svojoj povijesti i dugoj tradiciji bio jedini proizvod iz food & beverage industrije izložen u stalnom postavu Hrvatskog paviljona na svjetskoj izložbi. Dubai Expo posjetilo je preko 15 milijuna ljudi koji su imali priliku upoznati i naše brendove, a zahvaljujući tome računamo na jačanje naših izvoznih pozicija u MENA regiji.

Ono što me posebno veseli kada govorimo o širenju u MENA regiji jest činjenica kako će uskoro Juicy sokovi biti dostupni u zračnoj luci u Dohi te u jednom od najpoznatijih svjetskih lanaca kave Costa coffee u Omanu. Na tržištu Saudijske Arabije širimo asortiman u maloprodaji te polako gradimo HoReCa kanal. Istovremeno, intenzivno radimo na širenju distribucije Juicy sokova u Indiji, Egiptu, Kuwaitu, Jordanu i Bahrainu. Također, pripremamo i novi okus 100% mango s ciljem prilagodbe navikama lokalnih potrošača“, istaknuo je Zoran Mabić, predsjednik Uprave Stanić Beveragesa.

Komentirajte prvi

New Report

Close