Hrvatska pošta i DHL započeli suradnju

Autor: Poslovni.hr , 04. rujan 2017. u 10:08
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Za Hrvatsku poštu ova suradnja ujedno znači povećanje kvalitete usluga na poštanskom tržištu.

Hrvatska pošta i DHL započinju s novom poslovnom suradnjom u dostavi paketa. U ime Hrvatske pošte ugovor s njemačkim logističarom potpisao je 23. kolovoza u njemačkom gradu Bonnu Ivan Čulo, direktor Društva. Suradnja se odnosi prije svega na B2C segment paketnog poslovanja u digitalnom okružju koje u cijeloj EU zbog internetske trgovine bilježi znatan rast.

Hrvatska pošta ovom suradnjom kao ekskluzivni partner postaje dijelom DHL-ove mreže Parcel Connect koja trenutačno obuhvaća 26 europskih zemalja. Time smo ispunili stroge kriterije kakvoće i tehnologije nužne za provedbu ovog projekta što je svakako važna potvrda kvalitete rada Hrvatske pošte te je ujedno i priznanje svim zaposlenicima naše tvrtke čiji su rad, znanje i proaktivnost rezultirali time da smo poželjan međunarodni partner.

Za krajnje korisnike usluga Hrvatske pošte ova suradnja konkretno znači brzu i kvalitetnu uslugu te mogućnost online praćenje pošiljaka u realnom vremenu. Za Hrvatsku poštu ova suradnja ujedno znači povećanje kvalitete usluga na poštanskom tržištu.

Razvojna Strategija Pošta2022., uz širenje logističkih kapaciteta i ulazaka u nove tržišne niše, bazira se na razvoju temeljne djelatnosti i znanja jer kao društveno odgovorno poduzeće Hrvatska pošta ima u fokusu afirmativnu kompanijsku kulturu. Ovom suradnjom otvaramo još jedno poglavlje u ostvarenju naše misije, a to je da smo građanima na usluzi.

Komentari (1)
Pogledajte sve

90% poštara dolazi na posao sat i pol prije 7:00 (početak radnog vremena), 40% poštara radi cca 10h dnevno, mnogi i više dok oni u kancelarijama zijevaju 8h dnevno…toliko o vašoj organizaciji rada.

New Report

Close