Hrvatska pošta do svibnja postavlja 150 korisnih uređaja diljem Hrvatske, rade svaki dan od 0 do 24

Autor: Poslovni.hr , 17. travanj 2021. u 09:17
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Postavljanje paketomata prati i skorašnje pokretanje novog samouslužnog portala.

Brojni stanovnici Rijeke i okolice ovih su dana mogli primijetiti paketomate Hrvatske pošte koji su postavljeni na četiri lokacije u okolici grada. Dio je to jednog od ključnih projekata Hrvatske pošte koja će do svibnja postaviti 150 paketomata diljem Hrvatske, piše Novi list.

U sklopu ove 108 milijuna kuna vrijedne investicije, Pošta će do kraja iduće godine postaviti ukupno 300 paketomata. Ovaj trend već neko vrijeme je popularan u zemljama EU-a te izvrsno prihvaćen među korisnicima, ističu u Hrvatskoj pošti. Napominju da »postavljanje paketomata znači da više nećemo ovisiti o terminu koji nam dostavljač odredi, nego ćemo sami birati na koji način i kad ćemo preuzeti pošiljku.«

– Paketomati će biti dostupni svaki dan u tjednu, od 0 do 24, a korisnici će moći preuzimati i slati svoje pakete u vrijeme kad njima najviše odgovara, ali i napraviti povrat robe kupljene putem e-trgovina. Postavljanje paketomata prati i skorašnje pokretanje novog samouslužnog portala koji će primateljima dati mogućnost upravljanja pošiljkama te će korisnici svoje pakete moći preusmjeriti ovisno o lokaciji koja im u tom trenutku najviše odgovara.

Komentirajte prvi

New Report

Close