30 godina hrvatskoga gospodarstva
ZŠEM

Global MBA program za uspješnu međunarodnu karijeru

H-FARM na jednom mjestu objedinjuje investicije, usluge za kompanije i obrazovne programe.

Promo
31. svibanj 2021. u 09:00
Program objedinjuje visoko kvalitetne obrazovne institucije u velikim poslovnim središtima

Zagrebačka škola ekonomije i managementa primjer je obrazovne institucije koja kontinuirano ulaže u svoje poslovanje i ide u korak s novim trendovima u svojoj djelatnosti. Prateći standarde kvalitete obrazovanja osigurala je svoje mjesto u povlaštenom klubu od 5% AACSB akreditiranih poslovnih škola na svijetu.

Na tragu toga Zagrebačka škola ekonomije i managementa ušla je u partnerstvo s prvim svjetskim inkubatorom inovativnih startupova, talijanskim H-FARM College. H-FARM na jednom mjestu objedinjuje investicije, usluge za kompanije i obrazovne programe. Budućnost obrazovanja ZŠEM vidi upravo u integraciji obrazovanja i novih tehnologija te njihovu primjenu u poslovanju.

Uključivanje poslovne zajednice u obrazovne programe ključno je za stjecanje primjenjivih znanja, a radi se kroz metode poslovnih slučajeva i simulacije, board games i slične metode izvođenja nastave te kroz rad s predavačima koji uz vrhunsko akademsko iskustvo i obrazovanje čine dio poslovnog okruženja kao istaknuti eksperti u svom području.

Obrazovanje za srednji i viši management izvodi se kroz tailor made programe te kroz formalnu edukaciju na diplomskom MBA studiju. Global Executive MBA program orijentiran je na glavne izazove budućnosti i stvaranje novih poslovnih strategija, digitalnu transformaciju i održivost.

Hrvoje Seleš; Mato Njavro

Namijenjen je osobama na rukovodećim pozicijama koje imaju želju za daljnjim obrazovanjem te traže set alata za unapređenje poslovnih procesa.

“Executive MBA program ZŠEM-a je dovoljno napredan da čak i nakon toliko godina karijere nudi da naučim nešto novo, dovoljno fleksibilan jer pruža predavanja vikendom što se ne kosi s mojim radnim rasporedom te okuplja profesore koji su stručnjaci u svojim područjima i imaju razvijene respektabilne poslovne karijere izvan akademske.

Nakon upisa, uvidio sam da su predavanja detaljno i profesionalno koncipirana te svakom studentu, bez obzira na stupanj razvoja karijere, mogu ponuditi dodatna znanja koja se nadopunjuju i unapređuju poimanje menadžmenta.“, ističe Hrvoje Seleš, alumni ZŠEM-a.

Global Executive MBA program u trajanju od godinu dana obuhvaća deset kolegija od kojih se jedan izvodi na H-FARM-u, bootcamp na Luxembourg School of Business te studijsko putovanje u Singapur.

Jedinstven je ovo MBA program na našem području jer objedinjuje visoko kvalitetne obrazovne institucije u velikim poslovnim središtima od zapadne Europe do Singapura na Dalekom istoku pružajući studentima globalnu perspektivu i međunarodno umrežavanje za uspješno poslovanje i razvoj hrvatskog, ali i međunarodnog gospodarstva.

Razvoj Global Executive MBA programa predvodio je dekan ZŠEM-a dr. sc. Mato Njavro koji ističe: „Program  kombinira institucije iz ekonomski najdinamičnijih i najinovativnijh područja, regije Veneto u Italiji, države Luksemburg i Singapura. Posebno je  smišljen kako bi studentima omogućio da postanu dijelom ekskluzivne mreže visokih poslovnih profesionalaca, a ovakav program otvara velike prilike za ZŠEM, ali najvažnije za naše studente.”

Predavanja Global Executive MBA programa izvode se petkom popodne i subotom što polaznicima omogućuje nesmetano obavljanje poslovnih tjednih obveza. Po završetku studija stječe se naziv Master of Business Administration (MBA), što je nivo 7 europskog kvalifikacijskog okvira i diplomu čini priznatom za daljnje usavršavanje na doktorskim programima.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa je, kao najstarija hrvatska poslovna škola, ovim sporazumom ujedno dobila i priznanje te je prepoznata kao relevantan partner koji potiče digitalnu transformaciju i izvodi obrazovne programe prema inovacijskim modelima, ali i kao partner koji povezuje mlade talenate s međunarodnom poslovnom zajednicom.

Prijave za upis su na Global Executive MBA program su u tijeku na www.zsem.hr.

New Report

Close