Zagreb dobio novi zanimljiv kafić koji radi od 0 do 24 h

Autor: Poslovni dnevnik , 31. listopad 2021. u 10:40
Foto: Sanjin Strukic

Na ekranu će se prikazivati tijek kupovine te upoznati kupce s novitetima i ponudom, a nudi i kvizove te nagradne igre.

U zagrebačkoj Ilici otvoren je prvi digitalizirani Franck Snogoo store. U pitanju je suvremeni walk-in-store u kojem će Zagrepčani i turisti, od 0 do 24 h moći kupiti šalicu Franck kave za van kao ostale tople i hladne napitke, sendviče, kolače, svježe cijeđene sokove te grickalice.

Naime, novootvoreni Franck Snogoo store nudi više od 36 različitih napitaka od kave Franckovih brendova Superiore, Stretto i 125 edition, dostupne iz tri samoposlužna aparata za kavu ili pak samoposlužnog aparata s ugrađenom hladnom jedinicom koji poslužuje osvježavajući ice coffee te cappuccino i macchiato.

Inače, samoposlužni Franck Snogoo aparati dostupni su na više od 2000 lokacija diljem Hrvatske te podržavaju sve oblike plaćanja, uključujući beskontaktno kartično plaćanje i plaćanje putem aplikacije Snogoo.

Iz Francka ističu kako je u planu i daljnje širenje mreže te kako je zagrebačka trgovina u samom centru grada samo prva trgovina tog tipa. Franckov potpuno digitalizirani store u Hrvatskoj pohvaliti se može i s raznim novitetima, poput Digital Signagea, velikog središnjeg ekrana sa zaslonom osjetljivim na dodir i sustavom za navigaciju te prikazivanje sadržaja koji je vezan uz sam prostor trgovine.

Na ekranu će se prikazivati tijek kupovine te upoznati kupce s novitetima i ponudom, a nudi i kvizove te nagradne igre, dok kroz besplatnu Snogoo aplikacija korisnici skupljaju bodove i pogodnosti.

Franck Snogoo opremljen je i mirisnim i glazbenim sustavom, a iz kompanije poručuju da su se pobrinuli i da je eco-friendly te u skladu s najvišim higijenskim standardima.

Komentirajte prvi

New Report

Close