Franck nudi dvogodišnje stjecanje radnog iskustva

Autor: Marta Duić , 01. ožujak 2021. u 22:00
Poziv traje do 10. ožujka za usavršavanja iz ekonomije, marketinga, prehrambene tehnologije i lanca opskrbe

Tijekom pripravničkog rada, Franck će polaznicima osigurati mentora i program koji će im pružiti cjelovitu sliku o poslovanju.

S prvim danom ožujka Franck je u sklopu Start Up programa otvorio poziv za primanje pripravnika na dvogodišnje usavršavanje i stjecanje radnog iskustva.

Ova kompanija, napominju, i inače potiče poslovni razvoj i stjecanje novih znanja kako za svoje zaposlenike tako i za mlade, a novi poziv koji traje do 10. ožujka prilika je za usavršavanja na području ekonomije i marketinga, prehrambene tehnologije odnosno istraživanja i razvoja proizvoda i lanca opskrbe.

Tijekom pripravničkog rada, Franck će polaznicima osigurati mentora i program koji će im pružiti cjelovitu sliku o poslovanju i prilikama koje im se pružaju u kompaniji, ali i konkurentna mjesečna primanja te mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme po završetku programa.

Naime, kako ističu iz kompanije, glavni cilj programa je pronaći i zadržati mlade talente u timu.

“Imamo jako dobro iskustvo s pripravničkim programom od ranije te svake godine bilježimo veliki broj prijava. Dosad smo kroz program pripravništva zaposlili 15 mladih ljudi, koji su po završetku postali dio našeg stalnog tima.

Veselimo se novom krugu programa za pripravnike uvjereni kako se među njima kriju brojni talenti i veliki potencijali kojima ćemo pružiti priliku za profesionalno usavršavanje i stjecanje novih znanja”, poručuje Ivan Artuković, direktor Francka.

Komentirajte prvi

New Report

Close