FOTO: Veliki infrastrukturni projekt Majestic Park niče na jugu Zagreba

Autor: Poslovni.hr , 23. studeni 2023. u 09:15
FOTO: Press

Donosimo prve vizuale imanja u prirodi koje se proteže na gotovo dva hektra površine. Prva vjenčanja rezervirana su već za proljeće 2024. godine, a Tena Majetić, osnivačica projekta Majestic Park, otkriva sve detalje o novoj wedding destinaciji.

Majestic Park smješten je samo nekoliko minuta od užurbanih gradskih prometnica. Nudi oazu mira i zelenila na preko 18 000 m2 šume, povrtnjaka, voćnjaka i vrtova. Iza cijele priče stoji Tena Majetić, idejna začetnica Majestic Parka, ujedno i izvršna direktorica cateringa Majetić i vlasnica restorana Eateria.

“Još prije desetak godina, kada sam kročila u svijet vjenčanja, imala sam jasnu viziju o tome kako sve treba izgledati. Željela sam stvoriti nešto potpuno drugačije, do sada neviđeno i jedinstveno u organizaciji vjenčanja na otvorenom. Iznimno sam ponosna i zahvalna što smo uspjeli pokrenuti ovakav projekt u Hrvatskoj i ponuditi Zagrebu originalnu wedding lokaciju” , izjavila je Tena Majetić.

Cjelokupan prostor dizajnerski je osmišljen kao oaza mira u kojoj prevladava minimalizam, profinjenost i elegancija. U srcu park je glavni šator crne konstrukcije, koji prima do 350 uzvanika. Prirodno svjetlo i visoki svodovi stvaraju toplu i intimnu atmosferu. Mladenci mogu birati ceremoniju u mirisnim vrtovima, kroz personalizirani postav vjenčanja na otvorenom, ili prilagođen unutarnji prostor jedne od dvorana unutar postojećih zgrada objekta.

Majestic Park nije samo wedding resort, već i poljoprivredno gospodarstvo koje donosi revitalizaciju, preradu i plasiranje proizvoda organskog uzgoja. Cijeli projekt je montažnog tipa gradnje i u potpunosti usmjeren na revitalizaciju postojećih objekata, preradu uzgojenih poljoprivrednih sirovina u proizvode više dodane vrijednosti te plasiranje proizvoda kroz pripremu sastojaka koji su neophodni za vrhunsku ugostiteljsku ponudu. Projekt obuhvaća i sadnju poljoprivrednih kultura voća, povrća i začinskog bilja za potrebe prerade u vrhunske gastronomske pripravke, odnosno namirnice nužne za moderno ugostiteljstvo. Gastronomsko iskustvo potpisuje catering Majetić.

“Cilj nam je da Majestic Park doslovno živi zeleni koncept Od polja do stola za proizvodnju organske, ekološke, zdrave i svježe hrane u potpunosti iz našeg uzgoja. Kako bismo našim gostima ponudili namirnice isključivo lokalnog uzgoja, našu proizvodnju voća, povrća i začinskog bilja ćemo fokusirati posebno na one kulture koje ispunjavaju kriterije zdrave, hranjive i nutritivno vrijedne prehrane”, istaknula je Tena Majetić. Najavljena je i suradnja s lokalnim OPG-ovima.

Komentirajte prvi

New Report

Close