FOTO: Sinoć evakuiran šibenski Kaufland

Autor: Poslovni.hr , 21. ožujak 2018. u 09:17
Foto: Duško Jaramaz / Pixsell

Kupci i djelatnici dućana počeli su kašljati i gušiti se.

Šibenski Kaufland večeras sinoć iza 19 sati evakuiran je nakon što su kupci i osoblje dućana osjetili smetnje u grlu koje je izazvalo nepoznato sredstvo.

Policijski službenici izašli su na teren. Kako doznaje Šibenik.in, oko 19 sati kupci i djelatnici dućana počeli su kašljati i gušiti se nakon čega je voditelj poslovnice evakuirao osamdesetak kupaca i kompletno osoblje Kauflanda te pozvao policiju.

– Osjetili smo peckanje i taj nekakav kiselkast okus u ustima koji izaziva kašalj. Sve su nas izveli van i onda je došla policija. Neki kažu da su u dućanu vidjeli dva momka koja su pošpricala nekakav sprej – rekao je jedan od kupaca koji je napustio trgovinu.

Kako je izvijestila policija, obiteljsko nasilje u Kauflandu uzrokovali su neriješeni imovinsko-pravni odnosi između 52-godišnjaka i 67-godišnjaka, a u kojem su srodstvu dvojica muškaraca policija nije otkrila.

'Protiv 67-godišnjaka i 52-godišnjaka slijedi Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, a protiv 67-godišnja i zbog prekršaja i iz Zakona o oružju, te će obojica tijekom jutra biti dovedeni na Prekršajni sud u Šibeniku' izvijestili su danas iz šibenske policije.

Komentirajte prvi

New Report

Close