FOTO: Prvi kupci s oduševljenjem posjetili svoj City Mall!

Autor: Sponzorirani članak , 02. rujan 2016. u 12:13
FOTO: Press

Pula City Mall je prvog radnog dana dobrodošlicu svim kupcima i posjetiteljima zaželio organizacijom zabavnog programa za cijelu obitelj, darovima i brojnim popustima.

U povijesti Pule i Istre datum 1.9. 2016. zauvijek će ostati zapisan kao prvi radni dan Pula City Malla – prvog, jedinog i najvećeg trgovačkog centra u Istri. Više od 18 vrhunskih brandova zablistalo je u punom sjaju i utažilo kroničnu želju Puležana i Istrijana za pravim shoppingom. Osim punjenja vrećica u trgovinama C&A, Deichmann, dm, Dominik srebrnarnica, Farmacia, Galileo, Hervis, Interspar, Kik, Leggiero bar, Mass Shoes, Müller, New Yorker, Sportina, Tele2, Top Shop, Western Union i ZOO CITY, brojni gosti mogli su uživati u zabavnom programu za cijelu obitelj.

Posjetitelje su paradom u 9 sati dočekale Pulske mažoretkinje, kupci su za ostvaren iznos od 200 kn nadalje mogli zavrtjeti kolo sreće i osvojiti vrijedne nagrade Pula City Malla, a programom je ravnao iznimno raspoloženi Dragan Turina – Šajeta. U kreativnoj radionici izrade vrećica brojni su mališani kreirali obiteljsku vrećicu za shopping i prvi put nakon ljetnih praznika zamazali ručice i pripremili se za naporne školske i vrtićke obaveze.

Nakon jutarnje uvertire, u veselom tonu nastavljeno je druženje s dvonožnim i četveronožnim  žonglerima i uličnim zabavljačima Kreativnog cirkusa iz Pule, a glavna zvijezda programa bio je pas Elvira koji je svojim akrobacijama i žonglerskim vratolomijama javnosti službeno obznanio da je Pula City Mall „pet friendly“ centar. Stoga u svaki budući shopping slobodno povedite kućnog ljubimca!

Program je završen oslikavanjem lica, a priču za laku noć brojnim su klincezama i klincima ispričali animatori udruge Birkina iz Pule.

Sve aktualnosti o novom  City Mallu i pogodnosti povodom otvorenja mogu se pratiti na internetskoj stranici www.pulacitymall.hr; kao i na facebooku, instagramu, snapchatu i twitteru.

Pula City Mall zahvaljuje svim posjetiteljima koji su svojim dolaskom potvrdili njegov status novog modnog, lifestyle i shopping središta u Puli i Istri!

New Report

Close