FOTO: Ovako izgledaju nove “hajdučke startasice” iz Borova

Autor: Poslovni.hr/Hina , 18. lipanj 2015. u 09:22
Foto: HNK Hajduk / Facebook

Čak 5.000 komada obuće ta je tvrtka proizvela u bojama i s oznakama koje se povezuju s Hajdukom i Borovom.

Brend Startas iz Borova novi je partner Hajduka, te je tom prigodom danas na Poljudu potpisan dvogodišnji ugovor o suradnji.

Čak 5.000 komada obuće ta je tvrtka proizvela u bojama i s oznakama koje se povezuju s Hajdukom i Borovom, a sve kako bi se pomoglo prezentaciji brenda i očuvanju radnih mjesta na istoku Slavonije, čulo se to danas na konferenciji za medije u Poljudu.

Jedan od potpisnika ugovora navijač je Hajduka, direktor prodaje Borova Robert Jović, koji je novinarima okupljenim na konferenciji za medije otkrio da je to, uz Borosane, Boromine i gumene čizme, prvi projekt koji su pokrenuli u obnovljenom Borovu .

"Bili smo najveći proizvođači obuće i sada smo jedini sa svojom maloprodajnom mrežom od 96 trgovina. Nadamo se da ćemo ovom suradnjom sa Hajdukom ubrzati naš proboj na tržište jer je kupcima privlačna kvaliteta koju nudimo", kazao je Jović.

Direktor marketinga Hajduka Aljoša Bašić je izjavio da se radi o projektu na kojem su dugo radili i pripremali ga i tako zaokružili svoj asortiman obuće na kojoj se nalazi grb Hajduka.

"Radi se o sinergiji dva velika hrvatska brenda. Znamo svi što Borovo i Vukovar znače za Hrvatsku. Ponosni smo zbog ove suradnje", rekao je Bašić.

Tenisice Startas mogu se kupiti u fan-shopu Hajduka na Poljudu, a za nekoliko dana će se prodavati i u 16 trgovina Borova u Dalmaciji. Kako je najavljeno uskoro se očekuje širenje u maloprodajnoj mreži.

Komentari (2)
Pogledajte sve

stvar je ukusa, ali meni vuku na LGBT

[emo_palacg]

New Report

Close