FOTO: Nakon pleksiglasa, SPAR uvodi dodatnu mjeru zaštite djelatnike

Autor: Poslovni.hr , 26. ožujak 2020. u 12:41
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Podsjećamo sve naše kupce da se odgovornim ponašanjem pridržavaju razmaka od dva metra te ostalih mjera zaštite koje propisuju nadležne službe, jer tako štite sebe, naše djelatnike, ali i cijelu zemlju, poručili su iz tvrtke.

Nakon što smo prošli tjedan počeli s postavljanjem zaštitnih barijera od pleksiglasa na blagajnama u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama u Hrvatskoj, kao dodatnu mjeru zaštite za naše zaposlenike koji rade na samoposlužnim blagajnama, odlučili smo uvesti i zaštitne vizire.

Ovom mjerom predostrožnosti nastojimo našim djelatnicima, koji su u bliskom kontaktu s kupcima, pružiti sigurnost u radu, jer na samoposlužnim blagajnama nije moguće postaviti pleksiglas barijere.

Osim zaštitnih barijera na blagajnama, info pultu te na kioscima, djelatnicima smo omogućili i zaštitne maske, rukavice te dezinfekcijska sredstva.

Podsjećamo sve naše kupce da se odgovornim ponašanjem pridržavaju razmaka od dva metra te ostalih mjera zaštite koje propisuju nadležne službe, jer tako štite sebe, naše djelatnike, ali i cijelu zemlju.

Komentari (1)
Pogledajte sve
Objava čeka odobrenje

New Report

Close