FOTO: Hrvatsko-američka tvrtka predstavila besplatnu aplikaciju koja će se svidjeti sportskim zaljubljenicima

Autor: Lucija Špiljak , 16. studeni 2020. u 11:47

Sportyn je jedina platforma na svijetu koja naprednom algoritamskom tražilicom omogućava brzi pronalazak bilo kojeg sportaša, amatera ili profesionalca, bez obzira na njegovu dob, zemlju ili sport.

Hrvatsko-američka tvrtka Sportyn INC. u Zagrebu je predstavila besplatnu aplikaciju sportyn koja razmjenom video sadržaja, kao glavnog medija, omogućava promociju sportaša na globalnoj razini, mijenja sliku sportskog skautinga te financiranja razvoja sportaša, koristeći pritom sve aspekte modernih koncepata društvenih mreža. Stručnjaci u području razvoja novih tehnoloških rješenja iz Sportyna inače su iskusni poduzetnici i u svijetu poznati sportski ambasadori, a ovu aplikaciju smatraju svojevrsnom revolucijom za sportsku zajednicu i redefiniranje puta mladih sportaša do uspjeha.

Sportyn, kažu, želi postati platforma za promociju sportaša na globalnoj razini, a prva je na tržištu koja nudi stvarne pogodnosti onima koji se ozbiljno ili amaterski bave sportom, kao sportaši, gledatelji, treneri ili skauti. Prva je i jedina platforma na svijetu koja naprednom algoritamskom tražilicom omogućava agentima i skautima, ali i svim obožavateljima sporta, brzi pronalazak bilo kojeg sportaša, amatera ili profesionalca, bez obzira na njegovu dob, zemlju ili sport, čak i ako je ime sportaša potpuno nepoznato.

“Milijuni nadarenih sportaša danas se suočavaju s istim problemom – nedovoljna ciljana vidljivost i povezanost sa željenom publikom, sportskim regrutima i organizacijama. YouTube, Facebook, Instagram i TikTok, masivni su kanali koji nude brzi, nefiltrirani i tipičan sadržaj za pregledavanje široke populacije, ali im nedostaje poseban fokus potreban za sportaše, posebno mlade, zatim na natjecanja i sportsku zabavu koji se samo serviraju slučajno. To znači da ne postoje stvarni i funkcionalni  filteri, a videozapisi su raštrkani, nepoznati i praktički nevidljivi ciljanoj publici za koju su stvoreni. Sportski regruti se zato ne oslanjaju na te kanale kao na pouzdane resurse ili platforme za traženje talenta. Tu smo vidjeli prostor za sportyn”, rekao je Ivan Ilečić, osnivač i izvršni direktor tvrtke Sportyn Inc.

Pomoću posebnog sportyn algoritma omogućeno je i rangiranje te međusobna usporedba sportaša po različitim kriterijima. Platforma će sadržavati i detaljne biografije sportaša, njihove atletske osobine, postignuća, statistiku, povijest kluba, ugovor i status agencije. Jednostavna je za upotrebu, dostupna je na web stranici sportyn.com/app/, a glavni komunikacijski alat su video isječci u trajanju do 60 sekundi, koji su arhivirani i lako dostupni, čak i ako su podaci objavljeni u aplikaciji prije nekoliko godina. Poseban naglasak je i na sigurnosti podataka.

“Bez obzira u kojem dijelu svijeta živite i u kojim uvjetima trenirate, sportyn pomaže da vaš talent pokažete globalnoj sportskoj publici i onima koji vam, prepoznajući vaš potencijal, mogu promijeniti život i to doslovno preko noći”, poručio je Ivan Rakitić, ambasador aplikacije sportyn.

Komentirajte prvi

New Report

Close