Fleet ostvario promet od 17 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 28. veljača 2013. u 09:58
Krešimir Dobrilović

Usluge FLEET rent-a-cara tijekom protekle godine koristilo je 36,09 posto domaćih i 63,91 posto stranih korisnika.

FLEET, rent-a-car tvrtka TRCZ Grupe, ostvarila je u 2012. godini promet od 17 milijuna kuna. Popunjenost flote tijekom ljetne sezone prosječno je iznosila čak 93,78 posto, ističe se u priopćenju  kompanije. Iskoristivost izvan sezone, nakon ljetnih mjeseci, dosegla je 79,07 posto, što je, kako ističu iz tvrtke, iznad svih standarda i pravila rent-a-car poslovanja na našem tržištu. Usluge FLEET rent-a-cara tijekom protekle godine koristilo je 36,09 posto domaćih i  63,91 posto stranih korisnika.

Rent-a-car flota u protekloj je godini ostvarila ukupnu kilometražu od 9.242,548 kilometara s ukupnim brojem od 650 vozila u jeku sezone. Ostvareni rezultati su uvod u najavu povećanja flote u 2013. godini. Naime, predviđeno je povećanje broja vozila za 60 posto, ističe se u priopćenju.

Čelni čovjek FLEET-a Krešimir Dobrilović istaknuo je kako su postignuti rezultati pokazatelj poslovne strategije koju je FLEET ambiciozno provodio tijekom prošle godine. "Velika prednost FLEET-a je što posluje u sklopu TRCZ Grupe čija podrška uvelike doprinosi našem uspješnom poslovanju. U narednom periodu planiramo daljnje širenje, otvaranje novih poslovnica i kroz povećanje voznog parka planiramo postati jedan od ključnih faktora na domaćem trržištu unutar naše branše i prepoznatljiv brand i sinonim za kvalitetu među korisnicima rent a car usluga", kazao je.

Komentirajte prvi

New Report

Close