Nova hrvatska zrakoplovna kompanija predstavila svoj prvi Boeing 737, jedan podatak je vrlo specifičan

Autor: Poslovni dnevnik , 31. svibanj 2021. u 13:38
Poslovna strategija zasniva se na charter letovima kao i naručenim letovima/SREĆKO NIKETIĆ/PIXSELL

ETF Airways vode tri iskusna pilota, ujedno članovi uprave, Stjepan Bedić, Marko Banković i Dragan Stefanovski.

ETF Airways, hrvatska zrakoplovna kompanija osnovana prošle godine predstavila je svoj prvi putnički zrakoplov Boeing 737-800 sa 189 mjesta u subotu na pulskom aerodromu.

Poslovanje je službeno započelo sklapanjem prvog trajnog ugovora za povezivanje destinacija u Jugoistočnoj Europi s raznim destinacijama diljem Europske unije. ETF Airways vode tri iskusna pilota, ujedno članovi uprave, Stjepan Bedić, Marko Banković i Dragan Stefanovski.

Najveći investitori i članovi nadzornog odbora su javnosti poznati dugogodišnji financijski i ekonomski stručnjaci Ratko Bajakić, Zdenko Adrović i Velimir Šonje.

Predsjednik nadzornog odbora Ratko Bajakić istaknuo je kako je prošlogodišnji poremećaj na avio-tržištu otvorio nove prigode zbog kojih je odlučio kapitalno podržati ETF Airways.

“Potražnja za našim uslugama izvan Hrvatske raste iznad svih očekivanja, što je i nas iznenadilo. Međutim, imamo sjajan tim koji je uspio odgovoriti na sve izazove i pripremiti našu tvrtku za ulazak u prvu sezonu operacija s dva zrakoplova tipa Boeing.

To je prvi put u proteklih trideset godina da se Boeing pojavljuje na tržištu regije”, izjavio je predsjednik uprave ETF Airwaysa Stjepan Bedić.

Komentirajte prvi

New Report

Close