Ekskluzivna Nova godina na otoku Lošinju: Hedonistički doček u uvali Čikat

Autor: PD VL native tim , 11. prosinac 2023. u 22:00
Foto: PD

Boutique Hotel Alhambra & Historic Villas za nezaboravan novogodišnji provod.

Doček Nove godine uvijek je poseban trenutak koji vrijedi obilježiti.

Kako bi staru godinu ispratili sa stilom i osigurali ekskluzivan ulazak u Novu 2024. godinu, tim Boutique Hotela Alhambra & Historic Villas na otoku Lošinju pozivaju goste da dočekaju Novu godinu u hedonističkom duhu uz specijalan program i jedinstveno atmosfersko ozračje.

610

vrhunskih vina u ponudi ima restoran Alfred Keller koje je pažljivo odabrao sommelier Filip Veselovac te njome osvojio nagradu Best of Award of Excellence

Luksuzan doček
Otok Lošinj, poznat po ljepoti, kristalno čistom moru i mirnim plažama, postaje savršeno mjesto za doček Nove godine. Zahvaljujući Boutique Hotelu Alhambra & Historic Villas, gosti će na Silvestrovo osim u nestvarnom pogledu na more i prekrasnim zalascima sunca uvale Čikat, moći uživati i u vrhunskoj ponudi visokokvalitetne usluge luksuznog smještaja, te nagrađivanom restoranu i baru.

Gastronomski entuzijasti otkrit će kulinarski raj u prestižnom restoranu Alfred Keller, inače dobitniku Michelinove zvijezdice, koji je istaknut i u renomiranom vodiču Gault Millau/PD

Gurmanski doživljaj
Gastronomski entuzijasti otkrit će kulinarski raj u prestižnom restoranu Alfred Keller, inače dobitniku Michelinove zvijezdice, koji je istaknut i u renomiranom vodiču Gault Millau i može se pohvaliti i prestižnom vinotekom sa 610 vrhunskih etiketa.

Foto: PD

Dinamični jelovnik odražava predanost lokalnoj hrani, prikazujući najbolje od tradicionalnih hrvatskih namirnica i prirodnih sastojaka, uključujući visokokvalitetno voće, povrće, ribu i meso. A kako bi imali potpuno gurmansko iskustvo, ponuda sadrži i vinsku kartu, pažljivo odabranu od strane sommeliera Filipa Veselovca koja je osvojila nagradu “Best of Award of Excellence” prema izboru Wine Spectatora.

Luksuz u prirodnom okruženju

Osim dočeka, gosti će imati priliku doživjeti jedinstveno iskustvo, koje spaja lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju.

Specijalan program
Ekskluzivni doček na Lošinju počinje 30. prosinca s fine dining večerom i glazbom po izboru domaćeg redatelja i DJ-a Dalibora Matanića. Kasnije, atmosfera će postati intimnija uz zvuke saksofona, klavira i kontrabasa, stvarajući savršeno okruženje za doček Nove godine.

Gosti imaju priliku birati između dinamičnog buffeta s DJ glazbom ili jedinstvene večere s rapsodijom vina i hrane uz glazbu Leon Benko Trija. Ponoć gosti mogu dočekati pod zvjezdanim nebom, u uvali Čikat s pjenušcem, gdje će za novogodišnju atmosferu biti zadužena Željka Veverec iz At Ease Quartet. Prvi dan u Novoj godini gosti će moći započeti ukusnim brunchem uz jazz glazbu.

Broj mjesta za novogodišnji doček je ograničen, stoga je preporučljivo rezervirati svoje mjesto na vrijeme. Osim dočeka, gosti će imati priliku doživjeti jedinstveno iskustvo, koje spaja lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju u kojem mogu istraživati otočke plaže, sudjelovati u avanturističkim aktivnostima ili se opustiti uz wellness tretmane.

Foto: PD

Komentirajte prvi

New Report

Close