Dobra vijest za putnike: Croatia Airlines ima ugovor s jednom od vodećih rent-a-car kompanija u svijetu

Autor: Poslovni.hr , 25. srpanj 2023. u 10:41
FOTO: Press

Croatia Airlines i Europcar, jedna od vodećih rent-a-car kompanija u svijetu, sklopili su ugovor o suradnji za uslugu Fly&Drive, kojim se putnicima hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika omogućuje da na jednome mjestu objedine uslugu putovanja zrakoplovom i najma vozila.

Početak suradnje obilježen je prošlog tjedna u tehničkom središtu Croatia Airlinesa u MZL Zagreb, a tom su prigodom uz zrakoplov Airbus bila parkirana i Ford vozila, koji je jedan od značajnijih partnera Uniline Mobilitya, odnosno Europcar Hrvatske.

Ugovor o suradnji putnicima omogućuje kupnju zrakoplovne karte i unajmljivanje vozila u svim destinacijama Croatia Airlinesa i Europcara u svijetu i to u svega nekoliko jednostavnih koraka preko internetske stranice https://www.croatiaairlines.com/hr/rent-a-car. Istodobno putnici imaju mogućnost prikupljati Miles & More nagradne milje, s obzirom da Croatia Airlines i Europcar sudjeluju u navedenom loyalty programu.

– Drago nam je što smo, ujedinjujući snage s Europcarom, proširili ponudu naših dodatnih usluga i nastavili s kontinuiranim podizanjem kvalitete cjelokupne usluge u zraku i na zemlji. Vjerujem da će mnogi putnici iskoristiti pogodnosti ove intermodalne prometne usluge, odnosno kombinaciju zračnoga i cestovnog prijevoza rent-a-car vozilima, koja na jednostavan i efikasan način Hrvatsku čini još dostupnijom, a njezine destinacije pristupačnijima – rekao je Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa, prigodom potpisivanja ugovora.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close