Jedinstveni koncept u Europi bit će na raspolaganju i turistima na Jadranu

Autor: Sergej Novosel Vučković , 30. ožujak 2022. u 15:37
Kruna Josimović kaže da pripreme za otvorenje franšize u Americi još traju, propisi su rigorozni/I. Kralj/PIXSELL

Riječ je o drugoj lokaciji igre Dječji Escape Rom u Hrvatskoj, prva je u Zagrebu, i trećoj ukupno (postoji i u Podgorici u Crnoj Gori).

Dječji Escape Room, igra istraživanja i odgonetanja zadataka, koju je u Zagrebu osmislila i na Velesajmu ga vodi Kruna Josimović, izlazi s kontinenta na more i otvara se u Vodicama.

Riječ je o drugoj lokaciji igre u Hrvatskoj, i trećoj ukupno (postoji i u Podgorici u Crnoj Gori) pa će ovaj jedinstveni koncept u Europi biti na raspolaganju i turistima.

“Otvaramo ga u suradnji s Matilda Beach Resortom, od 1. lipnja, taman pred turističku sezonu, na šetnici u Vodicama bit će uređena jedna tematska soba. To je dugoročna suradnja s ovim resortom, ali i ispipavanje terena.

Jer, Escape će tamo vrlo vjerojatno biti otvoren kroz cijelu godinu, samo ćemo mijenjati teme iz sezone u sezonu”, najavljuje Josimović, koja je lani najavila i proboj “preko bare”, u Ameriku. Pripreme za plasman u Chicagu i Philadelphiji još traju, malo se oduljilo, priznaje.

“Zbog rigoroznih propisa malo teže nalazimo prostor, da bude u jednom stambenom bloku ali da odgovara za više njih, rješavamo i papirologiju koje u SAD-u ima više nego u Hrvatskoj”, kaže Kruna Josimović.

Otvorenja američke franšize Dječjeg Escape Rooma, poručuje, neće biti prije ljeta. S lanjskim poslovanjem je izuzetno zadovoljna, štoviše: “Godina 2021. bila je fenomenalna, čak i bolja nego dotad rekordna 2019., nastavili smo uzlaznom putanjom, djeca i odrasli zaželjeli su se takve vrste igre i učenja”, ističe Kruna Josimović.

Komentirajte prvi

New Report

Close