Croatia Poliklinika postala vlasnik Marin Meda, vodeće poliklinike na dubrovačkom području

Autor: Poslovni.hr , 08. svibanj 2024. u 10:21
Croatia Poliklinika

Potpisivanjem Ugovora o kupoprodaji 100% osnivačkih prava i poslovnih udjela u ustanovi Poliklinika Marin Med, Croatia Poliklinika postala je vlasnik najveće i najpoznatije poliklinike na dubrovačkom području.

Marin Med poliklinika je za kirurgiju, ortopediju, internu medicinu, ginekologiju, urologiju, neurologiju, otorinolaringologiju, radiologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te fizikalnu terapiju, anesteziologiju, reanimaciju i intenzivno liječenje, dermatologiju, i venerologiju, oftalmologiju i optometriju, pedijatriju i hiperbaričnu medicinu i medicinu rada i sporta. Osim ovih specijalizacija, Poliklinika Marin Med pruža i usluge sistematskih i preventivnih pregleda.

Riječ je o devetoj poliklinici u mreži Croatia Poliklinika koja ima nacionalnu pokrivenost s poliklinikama u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Zadru, Puli i Koprivnici, a sada i u Dubrovniku.

U Croatia Poliklinike i privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj uloženo je više od 20 milijuna eura. Radujemo se što smo došli i na krajnji jug gdje ćemo zahvaljujući vrhunskom timu stručnjaka i opremljenosti suvremenom tehnologijom Dubrovčanima i stanovnicima cijelog dubrovačkoj kraja pružati vrhunske medicinske usluge, kao i svugdje gdje smo prisutni“, rekla je Tatjana Kujundžić, ravnateljica Croatia Poliklinike.

Na čelu Poliklinike Marin Med ostaje ugledni specijalist anesteziolog dr. med. Rikard Lenz, kao i cijeli tim u kojem su neki od vodećih hrvatskih i međunarodnih liječnika.

Croatia Poliklinika u vlasništvu je Croatia osiguranja, vodećeg domaćeg osiguratelja koji posluje u sastavu Adris grupe.

Komentirajte prvi

New Report

Close