Carwiz ostvario 700 posto veći promet, otvorili još četiri nove lokacije u inozemstvu

Autor: Darko Bičak , 12. srpanj 2022. u 07:00
Foto: pd

Iz tvrtke navode da je ojačana prisutnost u Poljskoj u skladu s oporavkom industrije nakon korone i već daje rezultate jer im se broj najmova povećao za 700% na godišnjoj razini.

Jedna od najuspješnijih hrvatskih franšiza, rent-a-car tvrtka Carwiz, nastavlja svoju ekspanziju na poljskom tržištu. Kako ističu iz same franšize, između prosinca 2021. i lipnja 2022. Carwiz Poljska je otvorio četiri nove lokacije diljem zemlje. Tamošnji korisnici sada mogu odabrati preuzimanje i povrat u gradovima: Rzeszówu i Lublinu na jugoistoku Poljske, Poznańu na zapadu, Katowicama u južnoj Poljskoj te Olsztynu na sjeveroistoku zemlje. Trenutno u Poljskoj Cawiz ima osam punktova, a postoje planovi i za daljnje širenje.

Iz tvrtke navode da je ojačana prisutnost u Poljskoj u skladu s oporavkom industrije nakon korone i već daje rezultate jer im se broj najmova povećao za 700% na godišnjoj razini. Tvrtka također ulaže u tehnologije kako bi proces najma učinila lakšim za svoje klijente — uključujući nedavno partnerstvo sa Zubiejem za telematiku.

“Vidimo ogroman potencijal za brend kao što je Carwiz u Poljskoj. Unatoč gotovo dvije godine pandemije i ratu u Ukrajini, ljudi i dalje trebaju iznajmljivati pouzdane automobile po dobrim cijenama. Vidjeli smo priliku za rast i odlučili nastaviti s razvojnim planovima. Nipošto nećemo stati samo na tome jer ovdje ima još gradova na našoj listi želja”, rekao je Robert Mucha, izvršni direktor Carwiza Poljska. Carwiz International je u zadnjih godinu dana poslovanja potpisao 10-ak partnerstva. Tako Carwiz danas posluje u Hrvatskoj, Grčkoj, Srbiji, Albaniji, Islandu, Češkoj, Poljskoj, Portugalu, Maroku, St. Maartenu, Latviji, Turskoj, BiH, Cipru, SAD-u, Mauricijusu, Malti, Crnoj Gori, Kanadi i Rumunjskoj.v

Komentirajte prvi

New Report

Close