Brodosplit zapošljava na čak 34 različite pozicije, u knjizi narudžbi imaju 12 brodova

Autor: Poslovni.hr , 27. rujan 2019. u 08:48
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

U Brodosplitu svakodnevno radi preko 2300 radnika.

Trenutnom izgradnjom novog broda za krstarenje polarnim područjima na Arktik i Antarktik, te nedavnom isporukom jednog i ugovaranjem drugog za istog naručitelja, Brodosplit se pozicionirao u tržišnu nišu gradnje Polar Expedition Cruise Vessels i putničkih brodova čija je dužina od 100 do 250 metara, sve s neograničenim područjem navigacije, uglavnom u pojedinačnim serijama koji se ističu svojim jedinstvenim dizajnom i namjenom, te primijenjenim rješenjima.

Stoga je kompanija, zbog različitog intenziteta ugovorenih poslova, poput dizajniranja interijera i izgradnje polarnih kruzera oglasila potrebu za čak 34 različita radna mjesta (m/ž).

Brodosplit traži: projektnog inženjera brodogradnje, tehnologa kontrole bez razaranja, projektnog inženjera građevine, arhitekta na projektu, projektanta u odjelu trupa broda, arhitekta, projektanta, inženjera na projektu,  inženjere u pogonu cjevarske izrade, kontrolora dimenzijske kontrole, inženjera u pogonu trupa, inženjera u pogonu, projektanta u odjelu opreme, studenticu arhitekture, ispitivača-strojara, voditelja radilišta, stolara, električara, bravar/limara, strojomontera, zavarivača, cjevara, strojara – acetilenska stanica,brodomontera, Manitowac dizaličara, mehaničara za dizalice, operatera na CNC strojevima, skladišnog radnika,vatrogasca, čistačice, sobarice, domare, recepcionere i kuhare.

U Brodosplitu svakodnevno radi preko 2300 radnika, a u knjizi narudžbi se nalazi 12 brodova, te niz van brodograđevnih projekata što osigurava zaposlenost do 2023. godine.

Opširnije pronađite >>ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

samo neka se financiraju od svojih novaca a ne da im država plaća njihove gubitke, dobavljačima i ostalima.

New Report

Close