Ako imate rješenje za njegov problem, javite se Mati Rimcu

Autor: Poslovni.hr , 26. siječanj 2021. u 15:51
Foto: Josip Regović/PIXSELL/EU2020HR

‘Vjerojatno smo već prošli sve opcije i znam da su male šanse da postoji nešto za što ne znamo’.

Mate Rimac, poduzetnik iz Svete Nedjelje, objavio je na Facebooku da već duže vrijeme pokušavaju riješiti prostor za širenje na području Zagrebačke županije, ali nikako da ga nađu.

Pozvao je sve koji možda imaju odgovarajuće rješenje za Rimac Automobile da se jave.

Evo što je napisao Mate Rimac:

“U Hrvatskoj je jako teško pronaći industrijske hale. Radimo na dugoročnom rješenju za nas (izgradnja Campusa od 100.000+ m2), ali nam do tada treba prostor za širenje. Gledamo razne opcije ali nismo još našli ono što nam odgovara.

Tražimo objekt u pristojnom stanju sa 15.000 – 30.000 m2 prostora u blizini Zagreba (Zagrebačka Županija)

Tražimo gotov objekt u koji se možemo useliti unutar par mjeseci. *Ne zanima* nas zemljište. *Ne zanima* nas lokacija van Zagrebačke Županije. Molim da se ne javljate sa takvim stvarima.

Vjerojatno smo već prošli sve opcije i znam da su male šanse da postoji nešto za što ne znamo – no ipak se nadam da smo nešto previdjeli.

Molim da se ozbiljni jave na moj mail: mate@(ostalo možete pogoditi)

Da, jedva čekam da napravimo više taj Campus jer je ovaj stalni tetris sa prostorima užasna distrakcija i izvor neefikasnosti, ali na žalost, neke stvari u RH traju beskonačno.”

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ako se procita izmedju redova, covijek je upoznat s Hrvatskom birokracijom, cak i da ima zemljiste, trajalo bi desetljecima da se dobije papirologija, suglasnosti i gradnja bi bila najmanji problem.Jos za potkupljivanje lokalnih lopova da se stvar ubrza tjedan dana treba kamion novca.

New Report

Close