Poznata domaća banka uvodi novi inovativni dizajn svojih platnih kartica

Autor: PD VL native tim , 06. studeni 2023. u 22:00
Sve kartice koriste i inovativni zapis broja kartice u tzv. ‘QuickRead’ formatu (‘™ by VISA’)/PD

AKD je ispunio i opravdao sva očekivanja Agram banke, omogućivši joj da ponudi inovativnu i atraktivnu uslugu.

Agram banka d.d. je nedavno prepoznala potencijal i prednosti personalizacijskog centra unutar Agencije za komercijalnu djelatnost (AKD), te se u listopadu ove godine uspješno integrirala u sustav AKD-a. Odluka Agram banke o povjeravanju poslova nabave i personalizacije VISA kartica AKD-u pokazala se iznimno dobrom.

AKD je ispunio i opravdao sva očekivanja Banke, omogućivši joj da svojim korisnicima ponudi novi inovativni i atraktivni platni instrument: platne kartice sa svjetlećim elementom (LED).

Certifikati i napredna IT rješenja

AKD obavlja usluge izdavanja kvalificiranih certifikata i razvija napredna IT rješenja u području identiteta i sigurnosti te pruža usluge bankarskom sektoru i fintech industrije.

Revolucionarni dizajn ovih LED kartica, prvi takav na tržištu Republike Hrvatske, omogućuje klijentima Agram banke vizualnu indikaciju, ali i jedinstveno korisničko iskustvo pri beskontaktnom plaćanju – kartica koja svijetli! Osim navedenog dizajna, dio kartičnog portfelja Banke dizajniran je s transparentnim dijelovima, a sve kartice koriste i inovativni zapis broja kartice u tzv. ‘QuickRead’ formatu (‘™ by VISA’), te prikaz ostalih kartičnih podataka u vertikalnom zapisu.

Iako je gore navedeno pred AKD postavilo značajne izazove u razvoju, konačni rezultat je uvelike nadmašio sva očekivanja Banke pružajući pri tom inovativnu personalizaciju sukladnu pravilima VISA kartične sheme.

Tako Agram banka nastavlja svoju tradiciju inovacije i težnje pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga svojim klijentima. LED kartice predstavljaju samo jedan od mnogih koraka prema ostvarenju tog cilja, a iste će sigurno privući pažnju klijenata Banke i tržišta.

Napredne kartice doslovno svijetle prilikom svakog beskontaktnog plaćanja/PD

 Zaštićene tiskovine

AKD je tvrtka od posebnog interesa za Republiku Hrvatsku koja obavlja usluge izdavanja kvalificiranih certifikata, a ujedno je i pravna osoba ovlaštena za obavljanje poslova izdavanja kvalificiranih certifikata građanima RH na elektroničkoj osobnoj iskaznici.

AKD proizvodi osobne iskaznice, putovnice, vize, vozačke i druge zaštićene tiskovine, razvija napredna IT rješenja u području identiteta i sigurnosti, složene sustave sljedivosti te pruža usluge bankarskom sektoru i fintech industriji.

* Sadržaj omogućio AKD

Komentirajte prvi

New Report

Close