A2B Express Logistika proširila se na Makedoniju

Autor: Poslovni dnevnik , 03. studeni 2014. u 22:00
Josip Krznarić, direktor A2B Express Logistike/PIXSELL

Otvorili poslovnice od Beča do Skoplja.

Tvrtka A2B Express Logistika, koja klijentima osigurava sve vrste usluga na jednom mjestu, od  kopnenog, zračnog i pomorskog transporta do carinskog zastupanja i osiguranja pošiljaka, otvorila je poslovnicu i u Makedoniji.

"Glavna prednost A2B Express Logistike upravo je njena jaka regionalna povezanost i prisutnost. Naime, tvrtka svojom ponudom pokriva ne samo hrvatsko tržište, već i BiH, Austriju, Srbiju i Crnu Goru, a odsad i Makedoniju. Usluge dostupne klijentima u Makedoniji bit će jednake onima u Hrvatskoj – hitna kurirska dostava od vrata do vrata, zatim distribucija pošiljki po cijeloj regiji i EU, skladištenje i carinsku posredovanje. Naš primarni cilj je osigurati kupcima pouzdanu logističku mrežu za prijevoz i skladištenje pošiljaka i. Ponosni smo što smo prepoznati od strane klijenata i partnera kao pouzdani logistički partner te ćemo nastojati opravdati njihovo povjerenje.", izjavio je Josip Krznarić, direktor i vlasnik A2B Express Logistike povodom otvaranja nove podružnice u Makedoniji.

"Vjerujemo kako će tvrtka A2B Express Logistika, zahvaljujući širokome opsegu usluga koje nudi i jedinstvenome pristupu klijentima, ostvariti dobre poslovne rezultate u Makedoniji. Naš najvažniji cilj je ostvariti dobru regionalnu povezanost kako bi logističke usluge koje pružamo besprijekorno funkcionirale i sigurni smo kako će nam otvorena podružnica tvrtke A2B Express Logistika u tome pomoći",- poručio je Trajče Mitrevski, direktor tvrtke A2B Express Logistics u Makedoniji. A2B Express Logistika planira i daljnja širenja na nova tržišta te otvaranje novih podružnica i radnih mjesta.

Komentirajte prvi

New Report

Close