Atlantic, Podravka i Valamar dobitnici 11. nagrade Poslovnog dnevnika

Autor: Tomislav Pili , 22. listopad 2020. u 22:00
Irena Ivanković (Podravka), Filip Močibob (Valamar) i Ivana Bračun (Atlantic)/SREĆKO NIKETIĆ/PIXSELL

Priznanja su dodijeljena na konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije koja se održava u Rovinju.

Atlantic, Podravka i Valamar Riviera dobitnici su 11. nagrade Poslovnog dnevnika za najbolje odnose s investitorima.

Priznanja su dodijeljena na konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije koja se održava u Rovinju, a važnost transparentnosti naglasio je glavni urednik Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević, kazavši kako je ona u izravnoj vezi s poslovanjem kompanija.

Treću nagradu dobio je Valamar Riviera, a preuzeo ju je Filip Močibob, voditelj odnosa s investitorima u toj kompaniji.

Močibob je naglasio kako kompanija uspješno upravlja novim okolnostima, a pri tome je posebno zahvalio svim dionicima uz čiju su podršku sačuvali sva radna mjesta i očuvali likvidnost čime su stvoreni temelji za snažan oporavak u 2021. godini.

Močibob smatra da Hrvatska ima priliku nametnuti se kao vodeća destinacija na Mediteranu, a fokus ove turističke kompanije u narednom će razdoblju biti projekti nakon normalizacije turističkih i ekonomskih tokova.

Irena Ivanković, voditeljica odnosa s investitora u Podravci koja je dobila drugu nagradu istaknula je kako je ta prehrambena kompanija prije pandemije preferirala susrete uživo s investitorima, poput razgledavanja proizvodnih pogona i degustacije proizvoda.

No, to se ove godine moralo promijeniti. Neizvjesnost je donijela velike promjene kod izdavatelja i investitora i morali smo unijeti promjene, kazala je Ivanković.

Prva nagrada otišla je Atlantic Grupi, a Ivana Bračun, voditeljica odnosa s investitorima u toj kompaniji, naglasila je da upravo u ovom razdoblju transparentnost dobiva na važnosti.

“Uloga je i nadležnih institucija u promicanju transparentnosti”, zaključila je Bračun.

Komentirajte prvi

New Report

Close