Odjeli hrane i pića imaju ključnu ulogu u hotelskom poslovanju, a suvremena hotelska ponuda sve više ide u smjeru inovativnih koncepata koje “čine razliku”. Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) ovog je tjedna održala dvodnevnu edukativnu konferenciju – UPUHH F&B Academy 2024 koju je u dva dana posjetilo više od 140 sudionika. Konferencija je okupila stručnjake iz hotelijerske i ugostiteljske industrije iz cijele Hrvatske, a posvećena je istraživanju i prepoznavanju najnovijih trendova u svijetu hrane i pića.
Konferencija je bila prilika za sudionike da čuju vrhunska predavanja stručnjaka iz hotelske F&B scene. Među govornicima su se istaknuli Jeffrey J Vella iz Maistre, Dario Kinkela iz Valamar Riviere, Matija Bogdan I Melkior Bašić iz Aminessa, Boris Šuljić iz Boškinca, Emil Perdec iz Plave Lagune, Zdravko Tomšić, Davor Butković i mnogi drugi. Neke od tema o kojima su stručnjaci pričali bile su “10 najčešćih grešaka u dizajnu jelovnika i vinske karte”, “Izazovi generacija Z i Alpha koje ulaze u ugostiteljstvo”, “Nikad bolje plaće, nikad manje radnika”, a dotaknuli su se održivosti, utjecaju poljoprivrede, inovacija, trendova, vinske ponude, kave, koktela i mnoge druge.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu