Trenutno se ugostitelji širom Europe suočavaju s nedostatkom osoblja pa su neki odlučili reducirati jelovnik ili radno vrijeme kako bi mogli opstati, ostati otvoreni i služiti klijente u najboljim uvjetima. Ali postoje i oni koji su odlučili ulagati u osoblje kako bi imali dovoljno zaposlenika.
List NZZ am Sonntag naime izvještava u nedjelju da je konobar iz Züricha u lipnju u džep stavio plaću od 16.500 franaka (oko 17.200 eura), zahvaljujući novom načinu nagrađivanja koji je poznati ugostitelj Michel Péclard uveo u svojim restoranima, piše Mattinonline.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu