S porastom temperature raste i želja za najslađim ljetnim osvježenjem – sladoledom. A ove mu je sezone narasla i cijena, u prosjeku za 40 centi, pa tako najjeftinija kugla košta euro i 70, a najskuplja tri i pol eura.
Proizvodnja domaćeg sladoleda, po talijanskoj recepturi. Osim sladoleda, u ovoj slastičarnici u Splitu se rade i domaći korneti. A cijena? Kao prethodne sezone – dva eura. Zbog domaće recepture po kuglicu dolaze i Splićani i turisti, a popularnost su, stekli upravo zahvaljujući Splićanima, piše N1.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.sladoled u Stockholmu 30-35 SEK, o cemu ovi pricaju? ah da, placeni tekst
Uključite se u raspravu