Svi znamo koliko je češnjak savršen u tome da svako jelo učini slanijim. Također nije tajna da češnjak nudi mnoštvo nevjerojatnih zdravstvenih prednosti, od uništavanja gljivica do smanjenja rizika od srčanog i moždanog udara. Jeste li i vi poput mnogih ljudi koji obožavaju mnoge sposobnosti češnjaka osim vrlo oštrog mirisa koji ostavlja na vašim prstima svaki put kada ga ogulite, nasjeckate ili sameljete, i zato koriste puno manje češnjaka nego što je potrebno ili jednostavno preskaču njegovo korištenje?
Sumpor je razlog zašto češnjak tako miriše. Bez njega će češnjak sigurno biti ugodan za nos. Međutim, odsutnost sumpora nešto je što češnjaku također oduzima mnoge nevjerojatne pogodnosti koje nudi, piše Healtybuilderz.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu