Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Uz ovaj jednostavan trik dobit ćete savršenu kajganu, video pogledan 12 milijuna puta

Autor: Poslovni.hr
25. rujan 2022. u 09:15
Podijeli članak —
Foto: Unsplash

Ovaj trik je “lajkan” preko 970.000 puta i pogledan 12 milijuna puta.

Kajgana je osnovno jelo za doručak. Ukusan jutarnji obrok može se usavršiti ovom metodom, koju je podijelila fotografkinja i influencerica Jess Moses, javlja Express. Moses je fotografkinja hrane koja dijeli “trikove o hrani koji će vam promijeniti život” na svom TikTok računu @freshlysnapped, gdje ima 18,8 tisuća pratitelja. Pitala je svoje pratitelje: “Jeste li se ikada zapitali kako restorani rade savršenu kajganu? Evo vam odgovora!”

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

Influencerica je razbila dva jaja u zdjelu. Zatim je posegnula za vilicom i umutila ih zajedno. Na štednjak je stavila tavu i dodala maslac, te pričekala da se otopi u tavi.

Kajgana je osnovno jelo za doručak. Ukusan jutarnji obrok može se usavršiti ovom metodom, koju je podijelila fotografkinja i influencerica Jess Moses, javlja Express. Moses je fotografkinja hrane koja dijeli “trikove o hrani koji će vam promijeniti život” na svom TikTok računu @freshlysnapped, gdje ima 18,8 tisuća pratitelja. Pitala je svoje pratitelje: “Jeste li se ikada zapitali kako restorani rade savršenu kajganu? Evo vam odgovora!”

Influencerica je razbila dva jaja u zdjelu. Zatim je posegnula za vilicom i umutila ih zajedno. Na štednjak je stavila tavu i dodala maslac, te pričekala da se otopi u tavi.

Zatim je smjesu od jaja izlila u tavu i povukla s vanjske strane smjese jaja prema unutra, stvarajući nabore jaja. Na kraju posipa paprom po vrhu i zatim ga prebacuje na tanjur i kajgana je spremna za jelo.

Ovaj trik je “lajkan” preko 970.000 puta i pogledan 12 milijuna puta.

Autor: Poslovni.hr
25. rujan 2022. u 09:15
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close