Ljudi s alergijama na hranu imaju 50 posto manji rizik da se zaraze virusom koji uzrokuje COVID-19 nego ljudi koji nemaju alergije na hranu, pokazalo je istraživanje Američkog nacionalnog instituta za zdravlje.
Studija Human Epidemiology and Response to SARS-CoV-2 (HEROS) pratila je zdravlje 4000 ljudi u 1400 kućanstava između svibnja 2020. i veljače 2021. Bilo je to vrijeme kada cjepiva protiv covida nisu bila dostupna javnosti ili nisu bila široko dostupna, prema Nacionalnom institutu za zdravlje (NIH), prenosi Centar zdravlja.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu