FOTO: Zagreb će konačno imati novo kino – Multipleks najnovije generacije

Autor: Poslovni.hr , 02. svibanj 2022. u 10:47
Foto: Ivan Ivanišević

Ovo će kino ujedno biti i prvo u regiji koje ima multifunkcionalnu kino – gaming dvoranu.

CineStar kina u Hrvatskoj su prisutna u 11 gradova na 15 lokacija, a od 12. svibnja na taj popis dolazi i novi CineStar u Z Centru u Zagrebu, prvi u zapadnom dijelu grada. CineStar će u Španskom nastaviti njegovati koncept ′destination cinema′, tako će u novom kinu u Z Centru posjetiteljima ponuditi raznovrsne sadržaje od kojih su neki i ekskluzivni.

Osim tehnološke superiornosti koja uključuje Harkness platna, Barco RGB laserske projektore, JBl zvučnike i Crown audio pojačala, interijer CineStara potpisuju ga  dizajneri Franić & Šekoranja. U sklopu kina nalazit će se ukupno šest kino dvorana uključujući i 3D dvorane. Bit će tu i WOW bar s caffe terasom i dvije rođendaonice, a ovo će kino ujedno biti i prvo u regiji koje ima multifunkcionalnu kino – gaming dvoranu.

CineStar Z Centar će biti i prvo kino u Zagrebu koje će imati Royal beds ležajeve za dvoje, izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitel.

“Vjerujemo da ćemo ovim projektom ponovo podići ljestvicu kino iskustva u Zagrebu. Posljednje godine su teške našoj branši, a tim je naš ponos još veći da smo tijekom pandemije uspjeli dovršiti naše investicije regionalno i otvoriti prekrasna kina u Beogradu, Sarajevu i evo konačno i u Zagrebu” , izjavila je Jadranka Islamović, izvršna direktorica i članica uprave Blitz-CineStara.

U sklopu investicijskog ciklusa koji Blitz-CineStar provodi od svog osnutka 2003. godine do danas, CineStar Cinemas grupa u Hrvatskoj i regiji, broji 27 multipleksa, sa 167 digitalnih dvorana i preko 25.000 sjedala.

Komentirajte prvi

New Report

Close