Životna priča čovjeka bez kojeg ne bi bilo Domaćice počela je u Podgradini nedaleko Opuzena, što je danas općina Slivno, gdje je rođen 1934. godine. S 13 godina završio je pletarski zanat u Opuzenu te je nekoliko godina pleo košare u kojima se nosio kruh. No, tu nije stao, preko sindikata 1949. godine javio se na Krašov tečaj za keksara u Zagrebu. On i još jedan polaznik izučili su keksarski zanat.
Tutavac će zauvijek ostati upamćen kao prvi školovani keksar u tadašnjoj Jugoslaviji.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu