Jedini u Hrvatskoj proizvodi teletinu na ekološki način, u Lici, kod Udbine. Meso prodaje u mesnici na Kvatriću u Zagrebu. Okus, boja i miris. Zbog toga se kupci vraćaju. Unatoč višoj cijeni, pogotovo u usporedbi s akcijama u trgovačkim centrima.
“Nije problem kupovna moć. Naše cijene jesu 10 do 15% skuplje od drugih mesara koji reklamiraju svoje domaće meso. Ekološki proizvedena hrana jest nešto skuplja, ali troškovi liječenja ljudi zbog nekvalitetne prehrane puno su veći. Na mobitele i aute se troši, ali na kvalitetnu hranu ne, a hrana je zapravo najjeftinija. Bolje kupiti pola kile nečeg kvalitetnog nego natrpati u košaru dvije kile lošeg.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu