U blizini Višnjana, u mjestu Bačva, obitelj Stefanov proizvodi poznati specijalitet – bakalar na bijelo, ali i razne druge delicije od te ribe. Brend Baccalà della Mamma temelji se na obiteljskom receptu vlasnikove majke iz 80-ih, a danas imaju četiri vrste proizvoda – Pikantino, Oliveto i Tartufino, koje prodaju svježe u staklenkama ili rinfuzne namijenjene za HoReCa kanal. Novi proizvodi su im kreme u tubama s rokom trajanja od godinu dana.
Direktna nabava iz Norveške
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu