Novo normalno za splitski restoran vlasnice Jelene Tabak znači lošiji posao nego prošle godine. ”Vjerujem da je broj izdanih računa manji jer smo radili manje, poslovalo se manje, a vrijednost računa je manja jer su to pretežito naši ljudi. Njih pet dođe i pije esspresso, dok bi prije došlo pet Australaca i pilo pet piva, pa pet koktela”, kaže Tabak za Dnevnik.hr.
Ugostiteljstvo je jedina djelatnost u kojoj je pad vrijednosti računa veći od pada broja izdanih računa, pa je ministar Marić najavio provjeru.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu