Margareta Vučak jedina je Osječanka koja za sebe može reći da polovinu dana predaje povijest i njemački srednjoškolcima, a drugu polovinu u svojoj kuhinji stvara "hranu bogova" – ručno rađenu prvoklasnu čokoladu.
– Kako se inače bavim svime i svačime, jednom sam poželjela pokloniti originalan poklon i pomoću belgijske sirovine ukalupila sam čokoladu za poklon. Vidjevši da mi to ide, sve više sam poklanjala čokoladne poklone iz vlastite radionice i potom se to proširilo na proizvodnju i na prodaju – ispričala je Vučak za Glas Slavonije, koja čokoladu, za sada, pravi od belgijske sirovine, no namjera je nastaviti uz pomoć sirovog kakaovca.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu