1. Krumpir ogulite, narežite na kriške i kuhajte u kipućoj posoljenoj vodi 10-ak minuta, pa ga ocijedite. 2. Piletinu dobro natrljajte Vegetom Twist sa svih strana i stavite u prikladnu posudu za pečenje s kožicom prema gore. 3. Uz piletinu stavite blanširani krumpir. 4. Piletinu prelijte rastopljenim maslacem, a krumpir prelijte vinom i maslinovim uljem te po potrebi posolite i popaprite. 5. Dodajte timijan, pospite sitno nasjeckanom papričicom i listovima kadulje, pa pecite 50 – 60 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. 6. Kad je piletina pečena, pustite je neka odstoji poklopljena 10-ak minuta, narežite i poslužite uz krumpir.
Savjet: Umjesto vinom, pile možete podlijevati i jabučnim sokom. Vrijeme pripreme: 1h i 25 minuta. Zahtjevnost. Jednostavno
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentirajte prvi
Uključite se u raspravu
Pridružite se najvećoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj!
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu