1. Pomiješajte med, limunov sok, Vegetu Natur univerzal i slatku papriku. 2. Losos očistite, operite, natrljajte s dvije žličice Vegete Natur univerzal i pecite na dvije žlice zagrijanog ulja do zlatne boje. 3. Zatim ih preokrenite, dodajte preostalo ulje, nasjeckani češnjak i papar pa kratko popecite. 4. Losos izvadite, a u tavu u kojoj se pekao losos dodajte pripremljenu smjesu od meda i limun narezan na kriške. 5. Umak kratko prokuhajte. 6. Pečeni losos prelijte pripremljenim umakom i poslužite s kuhanom rižom i salatom.
Savjet: Losos pecite tako da je koža okrenuta prema dolje. Losos možete poslužiti i s kuhanim povrćem (brokula, cvjetača, mrkva). Vrijeme pripreme: 30 minuta. Zahtjevnost: Jednostavno
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentirajte prvi
Uključite se u raspravu
Pridružite se najvećoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj!
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu