1. Krumpire dobro operite i osušite. 2. Svaki krumpir zarežite i unutrašnjost natrljajte Vegetom Natur univerzal, stavite u posudu za pecenje kojoj ste dno prekrili vodom i pecite 30 minuta u prethodno zagrijanoj pecnici na 200 °C. 3. Izvadite krumpire i u svaki režanj krumpira stavite plošku šunke, zalijte pasiranom rajcicom u koju ste dodali maslinovo ulje i origano, svaki krumpir pospite naribanom mozzarellom i zapecite 7 minuta, odnosno tako dugo dok se sir ne otopi. 4. Poslužite odmah uz čašu piva.
Savjet: Za ovakvu malo drugaciju pizzu najbolji su licki krumpiri. Vrijeme pripreme: 45 minuta. Zahtjevnost: Jednostavno
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentirajte prvi
Uključite se u raspravu
Pridružite se najvećoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj!
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu