(za 4 osobe)
30 ml maslinova ulja
1 veća crvena paprika
1 limenka Pelata Podravka
800 g fileta bijele ribe
1 limenka Krupnog bijelog graha Podravka
(230 g ocijeđenog graha)
1 žlica Vegete
1. Filete bijele ribe nakapajte limunovim sokom, pospite Vegetom i ostavite da odstoji 15 minuta.
2. U tavi sa širokim dnom na zagrijanom maslinovom ulju popecite ribu, pa je izvadite na toplo mjesto.
3. Na isto ulje dodajte sitno nasjeckani luk, popecite, dodajte zdrobljene pelate, posolite i pirjajte oko 15 minuta.
4. Zatim dodajte ocijeđeni grah, ribu te kratko prokuhajte da se sve poveže.
5. Pospite nasjeckanim peršinom i poslužite.
Savjet: Varivo će biti još bogatijeg okusa ukoliko ga pripremite od više vrsta ribe pri čemu obratite pažnju na količinu.
Vrijeme pripreme: 40 minuta.
Zahtjevnost: jednostavno
Izvor: Coolinarka.com
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu