1. Na zagrijano maslinovo ulje stavite nasjeckani luk i pirjajte do zlatne boje. 2. Dodajte protisnuti češnjak, opranu i ocijeđenu rižu i kratko popecite. 3. Zalijte vinom, dodajte vode po potrebi, uz miješanje pirjajte na laganoj vatri. 4. Zatim dodajte pasiranu rajčicu i Vegetu Natur. 5. Kada je riža skoro gotova, umiješajte tunu i pospite peršinom. 6. Rižoto poslužite odmah posipan sirom ribancem.
Savjet: Po želji rižotu možete dodati grašak ili kukuruz šećera. Vrijeme pripreme: 25 minuta. Zahtjevnost: Srednje zahtjevno
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentirajte prvi
Uključite se u raspravu
Pridružite se najvećoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj!
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu