Podravka je u sklopu Poslovnog uzleta Zlatar Bistrice za sve okupljene poduzetnike i goste pripremila zakusku. Kako i priliči ovom dobu godine, na meniju se za početak našla krem juha od bundeve, uz što su imali prilike kušati i Podravkine delicije kao što su pečeni pileći zabatak uz što je kao prilog poslužen ječam s povrćem, zatim paprikaš od svinjetine s tjesteninom te salatu od tune, slanutka, rajčice i tjestenine.
Podravkin je jelovnik nezamisliv bez njihovih na svakom stolu već odavno poznatih salata, pa su tako na zakusci u Zlatar Bistrici poslužili ciklu i miješanu salatu, a za kraj su se na stolovima našli i Podravkini muffini s kremom od kokosa te dvije vrste savijača, s višnjama i jabukama.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu