Bivši direktor prodaje u Belju postaje šef Zračne luke Osijek

Autor: Poslovni.hr , 01. listopad 2017. u 11:40
Foto: Davor Javorović / Pixsell

“Bio sam jedan od dvojice kandidata, a tražio se diplomirani ekonomist s pet godina rukovodećeg iskustva.”

Vlada je na zatvorenom dijelu svoje sjednice u četvrtak Skupštini Zračne luke Osijek predložila imenovanje Davora Forgića za člana Uprave – direktora te tvrtke na razdoblje od četiri godine. Javni natječaj je, osim za osječku, još u lipnju raspisalo Ministarstvo državne imovine i za zračne luke u Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Tako nakon pet prilično uspješnih godina za osječku Zračnu luku, s mjesta čelnika odlazi Domagoj Marinić, a zamijenit će ga 46-godišnji mještanin Josipovca koji nam je u petak rekao kako je pročitao da je predložen za imenovanje te kaže da mu daljnja procedura nije poznata, piše Glas Slavonije.

– Bio sam jedan od dvojice kandidata, a tražio se diplomirani ekonomist s pet godina rukovodećeg iskustva. Bio sam direktor prodaje u Belju, a prije toga sam 15 godina radio za Ledo, od čega 11 godina u poslovnici Slavonski Brod. Imao sam sve uvjete jer na ovom poslu traži se menadžer, a ne tehnička struka – rekao je Forgić za naš list i dodao da će, nakon imenovanja, sjesti s vlasnicima i dogovoriti politiku i strategiju upravljanja ZLO-om. Kako ranije nije radio u zrakoplovnoj djelatnosti, zanimalo nas je koji je bio motiv njegove prijave na natječaj. Forgić otvoreno kaže da se želio odmaknuti od neizvjesnosti rada u Agrokoru.

Komentirajte prvi

New Report

Close