Pekara Dubravica otvorila je svoju 35. poslovnicu na tržnici u zagrebačkom naselju Špansko, čime je nastavljena ekspanzija tvrtke koja je od malog obiteljskog obrta osnovanog prije 56 godina izrasla u jednu od vodećih hrvatskih pekara. Poslovnica u Španskom druga je otvorena ove godine, a do kraja 2017. Dubravica planira proširenje postojeće poslovnice u Gajnicama, čime će ukupni broj zaposlenih premašiti 450.
U poslovnicama Dubravice prodaje se širok asortiman s oko 120 različitih pekarskih proizvoda, među kojima su i neke inovacije na hrvatskom tržištu. Dubravica u proizvodnji koristi najmoderniju tehnologiju pripreme tijesta i kontrolirane procese, a većinu sastojaka nabavljaju iz Hrvatske. Tako se na primjer u proizvodima Dubravice nalaze jaja iz Stubice te svježe mlijeko i vrhnje iz Bedenice, u salatama su kozice iz viškog akvatorija, a u sendvičima sir s otoka Paga.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu