Dovršena rekonstrukcija hotela Borovnik vrijedna 26 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr/Hina , 28. lipanj 2017. u 08:30
Foto: Booking.com

Hotel inače goste prima od 1924. godine, a u sadašnjem radu hotela Slamić je istaknuo i veliku ulogu zaposlenika te suradnju s općinom Tisno.

 U Tisnom je dovršena rekonstrukcija i dogradnja hotela Borovnik vrijedna 26 milijuna kuna, a taj hotel u vlasništvu obitelji Slamić ujedno je i prvi u Šibensko-kninskoj županiji čija je obnova financirana sa 45 posto europskih sredstava.

"Do kraja idućeg tjedna očekujemo zadnju kontrolu nakon koje bi hotel trebao dobiti kategoriju četiri zvjezdice", poručio je vlasnik Dane Slamić koji je taj hotel kupio prije 20 godina.

Hotel inače goste prima od 1924. godine, a u sadašnjem radu hotela Slamić je istaknuo i veliku ulogu zaposlenika te suradnju s općinom Tisno.

Nakon rekonstrukcije i nadogradnje hotel Borovnik ima 62 sobe sa 117 kreveta, konferencijsku dvoranu, welness centar, sobe za invalide, vinoteku, teretanu, slastičarnicu i druge sadržaje.

"Hotel Borovnik sada je najmoderniji hotel na otoku Murteru i svakako općini, koja živi od turizma, daje dodatne benefite. Očekujem da će ovo biti dodatni poticaj i drugima koji će graditi manje obiteljske i velike hotele zbog kojih smo uvijek spremni pomoći investitorima, prije svega izmjenama prostorno-planske dokumentacije", poručio je načelnik općine Tisno Ivan Klarin.

Komentirajte prvi

New Report

Close